Rabu, 14 November 2012

Egy másik nevet ő is nevezhető egy Para-marin

Láttunk különböző mértékű őrültség, de valójában nem mondom, hogy mi van, hogy vizsgálja felül a talaj-ablak betörése egység a mozgó erőd. -A ' egy egy-az-egy-fajta mobil arzenál, amely egyesíti elnöki kényelem, valamint az újító tervezés. Minden, csomagolt, és kész, de nem olyan gyors, mint gondolod. 15 Másodperces 0-60 mph, és a tyas mirasih végsebessége 60 km/h-t meg nem haladó gyorsulás akkor több mint elég idő, hogy kell venni, megdöbbent, mint azt átadja: Ez egyike nem e pincérnő olasz autó, amely át gyorsan, mint a villám, mielőtt azt mondod, hogy villog!

A benzin tank

Ez elég nagy kapacitása legyen hordoz, mint a T-72 tank, ugyanakkor nem veszélyezteti a biztonságot. A benzin tank, páncélos tele kifejezetten hab, amely megakadályozza abban, hogy felrobbant, akkor is, ha szenved egy telitalálat.

Védelmi tartozékok

James Bond május volna egy felszerelt géppuska kétéltű-autó rulírozó rendszámot és olaj permetezőgépek, de nem tud segíteni, de íj egy Cadillac. A páncél, aranyozott 8-lassan mászik vastag ajtók, éjjellátó kamerák, pumpás sörétes, könnygáz ágyúk és egy illesztőprogram ablak elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a golyókat armour-piercing géppuska zuhany December 31-én lenne nem megakadályozzák azt. A belső, egy kommunikációs központja a műszerfalra szerelt GPS nyomkövető rendszer, a tűzoltó rendszer, a csomagtartó, valamint az oxigén ellátás. A vezető ablak az egyetlen, amely akkor nyílik meg, de legfeljebb három hüvelyk. Vannak is üveg az elnök a vér a fedélzeten abban az esetben, ha szüksége van egy sürgősségi transzfúzió.

Karosszéria

Hő - hit - hő-, és a hit ismét. Nem, ez nem egy Kovács kovácsolt vas test. A kettős keménység acél, alumínium, titán és még kerámia tányérok felbomlásával lehetséges előrejelzések műszaki kombinációjáról szó. A Cadillac egy alváz egy megerősített öt cm-es acéllemez, amit fut a védelmet abban a valószínűtlen esetben, egy bomba hogy elhelyezni alatt autót. A test páncél az olyan vastag, hogy van egy kabin ajtaját, egy Boeing 757 sugárhajtású, és olyan erős, hogy egy dinoszaurusz nem szakadna meg ha ült rá acél tömeg.

Belső

Az autó belső ülések négy utas egy üveg válaszfal, és csak a elnök birtokol egy kapcsol az alacsonyabb ez. Az elnök is van egy pánik kapcsoló telepítve, amelyek segítségével megidézi a segítségével, és a helyét már egy végrehajtó csomagot, felvázoló egy fold-away asztali, laptop számítógép-val Wi-Fi-vel, state-of-the-art műholdas telefon és egy közvetlen vonal, az alelnök és a pentagon. Hoppá majdnem elfelejtettem - is csatlakozik az én-m telefon.

A sofőr

Egy másik nevet ő is nevezhető egy Para-marine, ahogy ő van a CIA által kiképzett megbirkózni a legigényesebb vezetési helyzetekben. Egy időben Allen Iverson vezette csapatát győzelemre egy sérült kar; Azt hiszem, a Cadillac egy sofőr lenne sokkal többet.

Gumik

A gumiabroncsok a Kevlar-erősítésű, shred és szúrás okozta rezisztens, acél felnik alatt, hogy engedélyezi a mozgalom, még akkor is, ha a gumi el átkozott.

Minden mondott és megtett, egy Cadillac marad az autó verni!

Más tények:

Ár: £300,000
Hossza: 18 ft
Motor: 6,5 liter
Magasság: 5 ft 10
Üzemanyag-gazdaság: 8 mérföldre a gallon
Maximális sebesség: 60 km/h
Gyorsulás: 0-60 mph 15 másodperc

Tidak ada komentar:

Posting Komentar